انتخاب رنگ مناسب در طراحی - قسمت دوم

ساخت وبلاگ


در مقاله پیشین گزینش رنگ مطلوب در پباده سازی بحثی را آغاز کردم در زمینه ی اینکه چرا برای پیش از استارت پباده سازی یک وب سایت یا این که برنامه می بایست طراحی اپلیکیشن برای تعیین طیف رنگ پروژه برهه زمانی کافی بگذاریم. لطفا در صورتی اون مقاله را نخوندید پیش از خوندن ادامه این متن، بخش نخستین را بخونید.

 


۳- ضابطه‌های معیار به کارگیری از هر رنگ در پروژه
مهمترین نکته رنگبندی در طرح ساخت توازن در آن میباشد. هر چه این ساخت توازن بهتر صورت پذیرد در ورژن پایانی، مخاطب هم ذوق زده‌خیس میباشد. این ساخت‌و‌ساز توازن هم از آن کارهایی میباشد که دسترسی به آن برای کلیه طراحان فعالیت معمولی‌ای وجود ندارد.

 

شاید در نگاه اولیه براتون خیره کننده باشه البته اینجانب می‌خوام پباده سازی داخلی، مُد و نهایتا پباده سازی دیجیتال را با هم مخلوط کنم تا منظورم را به شما منتقل کنم.


ضابطه رنگ ۶۰ / ۳۰ / ۱۰
این ضابطه رنگی در «پباده سازی داخلی» زیاد به کارگیری می شود. او‌لین توشه هم در همین فیلد ساخته شد. این ضابطه میگه در یک اطراف یا این که اتاق واحد سنجش به کارگیری از رنگ‌ها این چنین باشه:

۶۰٪ رنگ اساسی
۳۰٪ رنگ دوم یا این که رنگ تکمیل کننده
۱۰٪ رنگی که بایستی دقت اشخاص را جلب نماید
در پباده سازی رنگ دوم تحت عنوان حامی رنگ مهم تلقی می شود. برای همین تعیین صحیح رنگ دوم تاثیر متعددی روی کیفیت آخرین فعالیت داره. در تصویرهای تحت شما می‌تونید به کارگیری صحیح از این ضابطه را در پباده سازی داخلی و مد ملاحظه کنید:


ضابطه ۶۰ - ۳۰ - ۱۰


نیازی به توضیح وجود ندارد ولی طبق به عبارتی ساختاری که گفتم به ترتیب رنگ «دیوار» ، «کاناپه» و نهایتا «کوسن‌‌ها» از فرمول ۶۰ - ۳۰ - ۱۰ تبعیت می‌نماید.

 


استعمال از ضابطه ۶۰ - ۳۰ - ۴۰ در مُد


ولی چطور از ۶۰ - ۳۰ - ۱۰ در طراحی سایت یا این که نرم افزار به کار گیری کنیم؟

نخستین از کلیه توضیح بدم که‌این ضابطه نیازی به رعایت بدون نقص نداره. یعنی نیاز وجود ندارد که خط‌کش بردارید و مطمئن باشید که دقیقا در ۶۰٪ طرحتون از رنگ اساسی به کارگیری کرده. غرض این ضابطه ساخت توازن صحیح در طرح میباشد اکنون شاید پاره ای هم این عددها نادر یا این که زیاد شوند که خیلی هم خوبه.

بریم سراغ اینکه این ۳ رنگ چه‌گونه به کار گیری می گردند.

 

رنگ ۶۰٪:
این ۶۰ درصد در پباده سازی داخلی تحت عنوان رنگ مهم شناخته می شد البته در پباده سازی UI -اکثر اوقات- اینطور وجود ندارد. فرض نمایید که در صورتی‌که قرار بود ۶۰٪ از ویرگول آبی باشه با چه فاجعه‌ای رو به رو می‌شدیم.

این ۶۰٪ میتونه به عبارتی خلأ (فضای منفی) باشه. خلأ برخلاف اسمی که داره خیلی روی طرح آخرین شما تاثیر داره. لطفا در تمامی طراحیاتون به‌این مسئله اعتنا فرمایید و از اون سرسری عبور نکنید. این خلأ بک گراندی هم که برای طرحتون تعیین کردید را دربرگیرنده میشه.

 

رنگ ۳۰٪:
این یکی از رنگ موفق شما میباشد. بسته به زمینه و کاغذ‌ای که پباده سازی می کنید این رنگ شاید تغییر‌و تحول کنه. برای مثال در همین ورقه که دارید این مقاله را میخونید رنگ ۳۰٪ به عبارتی رنگ طوسی متن میباشد.

 

رنگ ۱۰٪
رنگی محتوا و المانی که بایستی دقت مخاطب را به خویش جلب نماید. در به کارگیری از این رنگ زیاده روی نکنید تا استفاده کننده با آن اُنس نگیرد و هر توشه آن را روءیت کرد به طور اتومات توجهش به آن جلب گردد. معمولا از این رنگ برای CTA (یا این که به عبارتی Call to Action) به کارگیری میکنیم.

برای عده ای که نمی‌دونن CTA چیه یه توضیح بی آلایش میدم که زمانی از مخاطب میخواهید کاری را انجام دهد از CTA به کارگیری میکنید. برای مثال در هدر ویرگول وقتی که شما در تارنما لاگین نباشید دکمه ورود یا این که نام نویسی برای ما حکم CTA را داراست. و در صورتی لاگین باشید دکمه تایپ کردن پست جایگزین آن میگردد. در صفحه های متفاوت ما CTA های متعدد داریم.

مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن, نویسنده : عباسی app02 بازدید : 196 تاريخ : يکشنبه 25 آبان 1399 ساعت: 23:09