کسب درآمد از طریق اپلیکیشن موبایل

ساخت وبلاگ


درآمدزایی از نرم‌افزار استور , آندروید بیشتر درآمد داراست یا این که IOS

دو شرکت بلندمرتبه گوگل و اپل , مغازه بزرگی را برای عرضه‌ی نرم افزار‌های طراحی اپلیکیشن تلفن همراه ساخت کرده و در چنگ کاربرانشان قرار داده‌اند که روزمره با تکثیر صدها نرم افزار‌ نو بروزرسانی میگردند . تفاوت عمده‌ ی گوگل پلی و برنامه استور در‌این میباشد که یوزرها گجت‌های بر اساس iOS پول بیشتری را در برنامه استور در مقایسه با یوزرها گوگل پلی خرج می‌نمایند که‌این اختلاف بسیار زیاد میباشد ( چیزی نزدیک به 9 برابر ) . اختلاف درآمد گوگل پلی و نرم افزار استور در سال 2020 به بیشترین مقدار خویش رسیده و برنامه استور توانسته ۹۳ درصد بیشتر از Google Play درآمد داشته باشد که‌این مساله حاکی از پرورش چشمگیر مارکت توانمند اپل در ماه های پیشین میباشد .

سال پیشین شرکت اپل ترازو درآمد توسعه و گسترش دهندگان نرم افزار گوشی را ۸۶ میلیارد دلار تیتر کرده بود و مقایسه آن با رقم کنونی از رویش ۳۴ میلیارد دلاری طی 1 سال خبر میدهد . این آمار و ارقام علامت می‌دهد که شرکت ها گسترش دهنده با درآمد یک میلیون دلاری در نرم‌افزار استور نسبتاً دو برابر شرکتهای شبیه در گوگل پلی می باشند . بخشی از این پیشرفت درآمدی را می قدرت وام دار توسعه بیشتر موبایل های هوشمند و کانال های مخابراتی مالامال سرعت ( 4G  و 5G) در سراسر عالم میباشد .

درآمد زایی با نرم افزار تلفن همراه چه گونه میباشد ؟

غرض از پباده سازی نرم افزار چیزی جز درآمد زایی برای بسط دهندگان وجود ندارد , هر نرم افزار می‌تواند بطور بی واسطه و غیر بدون واسطه درآمد زایی داشته باشد .

کلاً سه نحوه عمده برای درآمدزایی با نرم افزار وجود دارااست :

اپلیکشن های  In-app/subscription

درین نحوه یوزرها در بالا ورژن بدون‌پول نرم افزار را نصب می نمایند , البته برای استعمال از تجهیزات و قابلیت و امکان های ویژه اپلیکیشن می بایست ورژن پریمیوم یا این که مبلغی آن را تنظیم نمایند. به این ترتیب پولی را به اکانت خالق نرم افزار واریز می نمایند و ورژن مبلغی آن را به کار گیری می نمایند.

در ورژن مبلغی تجهیزات و خصوصیت های بیشتری به نرم افزار اضافه می گردد. قابلیت و امکان ها و عملکرد اپلیکیشن عالی میشود و یا این که محتوای جدیدتری اضافه می‌گردد . ارزش ورژن های پریمیوم میتواند اثبات بوده و یا این که بصورت اشتراک ماهانه و هر ساله باشد .

 اپلیکشن های  Paid download

این نوع نرم افزار ها با پرداخت هزینه قابل دانلود و به کارگیری هستند و یوزرها با تهیه کردن آن‌ها می‌توانند از بروز رسانی های بعدی آن نیز به کار گیری کنند . این نوع نرم افزار ها معمولا دارنده خصوصیت های خاصی هستند که یوزرها را به خرید ترغیب می کنند .

اپلیکشن های  Free app with ads

این نوع از نرم افزار ها بصورت بدون‌پول بوده برای دانلود و نصب هزینه ای از یوزرها اخذ نمی شود . این اپلیکیشن ها معمولا پرداخت داخل طرحی ندارند و مقصود از ساخت‌و‌ساز آنان برای گسترش دهندگان معمولا تبلیغات باطن طرحی آنان میباشد .

مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن, نویسنده : عباسی app02 بازدید : 182 تاريخ : يکشنبه 1 اسفند 1400 ساعت: 13:33