معرفی ۵ زبان برنامه نویسی اندروید

ساخت وبلاگ


برای گسترش نرم افزار‌های اندروید، گام نخستین تعیین گویش نرم افزار‌نویسیه. تفاوت‌های طراحی اپلیکیشن فی مابین گویش‌های اپلیکیشن‌نویسی متعدد می‌تونن یه مقدار بغرنج و دقیق باشن. البته چیزی که حتی اساسی‌خیس از خویش گویش هستش، ابزار متصل بهش و قابلیت و امکان‌ها و هدف های اون ابزار هستن.

گویش‌های رایجی که ممکنه برای اپ‌نویسی اندروید در لحاظ بگیرین عبارتند از:

 

جاوا) گویش قانونی گسترش‌ی نرم افزار‌های سیستم‌دلیل اندروید که بوسیله اندروید استودیو نیز پشتیبانی می‌شه. برای بازه وقتگیر‌تری نسبت به کاتلین، لهجه قانونی اندروید بوده و خب بیرون از نرم افزار‌نویسی اندروید هم کاربرد‌های بی‌شماری داره.

 

کاتلین) یکی‌از دیگه از لهجه‌های قانونی اندروید. شباهت‌های متعددی به جاوا داره البته خب یه مقدار آسون‌خیس هم می‌تونه باشه. گرچه بیرون از اپلیکیشن‌نویسی اندروید کاربرد متعددی نداره ولی اینک گویش ترجیحی گوگل برای نرم افزار‌نویسی اندروید هستش. ولی در هر شکل می‌تونه واسه‌ی کسانی که قصد دارن بسط‌دهنده‌ توی پروژه‌های متعدد (غیر وابسته از اندروید) باشن، خیلی جالب به حیث نیاد.

 

سی پلاس پلاس) اندروید استودیو از روش جاوا ان‌دی‌کی از سی پلاس پلاس پشتیبانی می‌کنه. سی پلاس پلاس یه مقدار بغرنج تره اما، و معمولا آیتم اعتنا مجموعه‌های ماهر و بلندمرتبه هستش و خب هم‌اینگونه به انگیزه پشتیبانی شدن بوسیله Unreal Engine می‌تونه برای بازی‌سازی بسیار مطلوب باشه.

 

سی‌شارپ) یک جایگزین بی آلایش‌خیس برای سی و یا این که سی‌ پلاس پلاس. این گویش حتی پاره ای از جاوا هم آسون‌تره البته در عین شباهات اکثری بینشون است. به وسیله ابزار‌های کاربردی متعددی به عنوان مثال Unity و Xamarin پشتیبانی می‌شه که برای توسعه و گسترش‌های میان پلتفرمی و هم‌اینگونه توسعه و گسترش‌ی بازی بسیار مناسبن.

 

جاوا اسکریپت (PhoneGap)) اگه بلدین که چطوری صفحه های اینترنت پویا بسازین، می‌تونین از روش PhoneGap از این دانشتون برای ساختن نرم افزار‌های میان‌ پلتفرمی استعمال کنین.

 

 

جاوا


زمانی دعوا گسترش نرم افزار‌های اندرویدی پیش می‌آد، جاوا یک کدام از دو آیتم‌ی رسمیه. و این مساله بدین مضمون‌ هستش که‌این گویش از روش گوگل پشتیبانی اکثری اخذ می‌کنه. اکثر نرم‌افزار‌های اندرویدی (غیر بازی‌ها) احتمالا بوسیله جاوا و یا این که کاتلین نوشته شدن. رویه نخستین برای بسط‌ی نرم افزار‌های اندرویدی، دانلود کردن اندروید استودیو هستش. این اپ Android SDK رو هم باطن پکیجش داره که جمعا به شما هر ابزار که برای گسترش نیاز دارین رو می‌ده. منابع قانونی گوگل همواره برای جاوا (و یا این که کاتلین) هستن و پشتیبانی متعددی توی فضای نت متوجه این گویش هستش.

 

خویش گویش جاوا در سال ۱۹۹۵ به وسیله Sun Microsystems نشر پیدا کردش و از اون فرصت تا حال برای زمان‌ی بسیار بزرگی از اپ‌نویسی نرم افزار مستعمل. حتی درحال حاضر که گوگل کاتلین رو لهجه ترجیحی خودش قرار داده هم، جاوا به شکلی برای همگی‌‌ آشنا و جا افتاده‌ست که دسته‌های توسعه و گسترش‌ی خیلی متعددی هنوز هم این گویش رو گزینش می‌کنن.

 

در‌صورتی‌که در یادگیری جاوا نیاز به ارشاد دارید به نوشته ی علمی‌ی جدیدترین طریق یادگیری گویش نرم‌افزار نویسی جاوا اندروید (سال ۲۰۲۰) رجوع کنید

مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن, نویسنده : عباسی app02 بازدید : 231 تاريخ : دوشنبه 2 اسفند 1400 ساعت: 13:29