برندسازی با تعیین نام مطلوب

ساخت وبلاگ

طراحی اپلیکیشن
زمانی که حرف از فعال سازی یک کسب و عمل فی مابین میباشد در واقع برندسازی با تعیین نام مطلوب اهمیت بخش اعظمی پیدا می نماید. یک نام مطلوب و اسم تجاری، میتواند کمپانی شما‌را به نقط ی اوج پیروز شود و از طرفی یک اسم غلط نیز می تواند کمپانی را به قعر بکشاند. نام کمپانی می بایست منتقل کننده تجربه ، قیمت ، وجه تمایز تولیدات و سرویس ها باشد.

برندسازی با تعیین نام مطلوب
برندسازی با تعیین نام مطلوب
بعضی از کارشناسان معتقدند که اسامی انتزاعی شایسته ترین اسامی می باشند. بعضا دیگر براین باوراند که اسامی خبری به مشتریان میگویند که کسب و عمل شما دقیقاً چه می باشد شایسته ترین اسامی میباشند. درحال حاضر آنکه بعضا دیگر بدین باورند که اسامی ابداعی بیشتر در ذهن ها میمانند. در حالی که بعضا معتقدند که‌این اسامی سریعتر به بیماری آلزایمر سپرده میشوند.

ولی حقیقت این میباشد که همه اسامی می‌توانند کارآمد باشند، در صورتی‌که که با یک استراتژی بازاریابی مطلوب پشتیبانی شوند.

تعیین یک اسم تجاری خوب یک مراحل پیچیده میباشد. گزینش نام کمپانی جزء اولی مقرارت تثبیت کمپانی و در عین درحال حاضر یکی‌از مهم ترین فرآیند احداث کمپانی میباشد.

بخش اعظمی از اشخاص پیش از تثبیت کمپانی خویش چهت نیل به نام کمپانی مناسب، انرژی و بازه متعددی صرف می‌نمایند. ولی گروهی دیگر به هر عامل نام کمپانی را فارغ از در حیث به دست آوردن همگی جوانب و با شتاب گزینش می نمایند. و به همین استدلال هم معمولا پس از مدتی تمایل به تغییر تحول نام کمپانی میگیرند.

نوشته‌ی علمی دارای ارتباط » ساخت و ساز یک مارک چیره

در‌این نوشته‌ی علمی تلاش کردم تا نکات کلیدی در تعیین اسم کمپانی را که کل اصول برندسازی در آن رعایت گردیده باشد را بیان‌کنم.

۲۴ نکته برندسازی با گزینش نام مطلوب:


۱- اسم تجاری را دورازشوخی بگیرید


نامگذاری کمپانی و یا این که تولیدات تان یک زمینه دور از شوخی میباشد. نامی که شما تعیین می کنید بخشی طلاق ناپذیر از مارک شرکتتان را بر عهده داراست. نام شما نشان دهنده ایماژ، مارک و شرایط شما در بازار میباشد. اسم یک کمپانی بالاتر از یک اسم صرف میباشد. بلکه قسمت بزرگی از مارک کمپانی شماست.

در رابطه برندسازی اینترنتی و اسم دامنه، تولیدها و بازاریابی بیشتر تصور کنید. و اینکه یک اسم چه‌گونه ترجمان کلیه جوانب این مارک خواهد بود .

۲- رقبا را نظارت نمایید


رقبای شما چه اسامی دارا هستند؟ برای گزینش نام مطلوب با قابلیت و امکان برندسازی٬ فهرستی از اسامی آن ها تهیه و تنظیم کرده و با هم مقایسه نمائید تا ایده شما بسط پیدا کرده و نام مطلوب تری گزینش فرمائید. اسمی که فی مابین رقبا، شمارا متمایز نماید.

۳- به مخاطبان بازار خویش تصور کنید


مقصود شما این‌میباشد که اسم مارک شما بین مخاطبان شما اصلی و طنین انداز باشد. بدین ترتیب از هر آنچه که در رابطه مخاطبان خویش می دانید استعمال نمایید. تا بتوانید رابطه اسم‌هایی که به ذهنتان میاید را با حقیقت بازار مخاطبان تان اندازه‌گیری فرمائید و بسنجید.

 

۴- از سایر افراد بخواهید که اسم کمپانی شمارا تلفظ نمایند


برخی از کمپانی‌ها عمداً یک اسم تجاری را که مشتریان به رنج آن را تلفظ می نمایند گزینش می‌نمایند. این استراتژی لبریز خطر عملکرد می‌نماید تا کمپانی را بهتر از رقبایش نشان دهد. البته مشاوران رشته‌ای کسب و فعالیت ، نظری مغایر این دارا‌هستند.

برای برندسازی با نام مطلوب، سفارش می کنم، در‌صورتی‌که نام کمپانی که تعیین کردید مشابه یک خطا املایی میباشد، آن را از لیست گزینش اسم‌هایتان حذف نمایید. اینجانب معتقدم یک اسم تجاری به عبارتی‌طور که نوشته می گردد، بایستی به آسانی هم تلفظ گردد یا این که برعکس. در غیر این‌شکل مدام بدون چاره خواهید بود آن را با یکسری توشه با صدای بلند تکرار نمائید.

تلفظ و به خاطرسپاری چنین اسم‌هایی فارغ از تبلیغات سنگین ممکن وجود ندارد. علاوه بر این‌که‌این سیرتکامل اسامی، سرد و بی روح می باشند.

 

۵- از خلاقیت هم استعمال فرمائید


برای برندسازی با نام مطلوب، همان گونه که به تلفظ بی آلایش و به ذهن سپرده شدن آن می‌پندارید، از قیمت یک اسم به طور کامل متمایز هم غافل نشوید. اسم ابداعی شما در شرایطی که یک مفهوم و مضمون‌ ویژه‌ای داشته باشد، منجر می‌گردد کسب و فعالیت شما به یادماندنی‌خیس گردد.

 

۶- از مجموع زوایا نگاه فرمایید


مقداری راجع‌به نام مطلوب و ارتباط آن با برندتان و کار‌های هر روزه کسب وکارتان تصور کنید. واینکه دیگر افراد راجع به اسم کمپانی شما چه اندیشه و حسی پیدا می‌نمایند.

خوب تصور کنید! مطمئن گردید که اسم انتخابی شما، پیام کسب و فعالیت شمارا به طور رسا منتقل می‌نماید.

 

 

مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن, نویسنده : عباسی app02 بازدید : 198 تاريخ : شنبه 22 شهريور 1399 ساعت: 16:48