تمجید اپلیکیشن های Native

ساخت وبلاگ

 طراحی اپلیکیشن توسعه چشم گیر دستگاه های تلفن همراه هوشمند موجب شده است که این دستگاه نسبتاً در دسترس اکثر کاربران قرار بگیرد و در واقع کمتر کسی می باشد که این روز ها طعم شیرین راحتی کارهای روزمره با اپلیکیشن ها را نچشیده باشد. این حجم از رضایت کاربران از اپلیکیشن های موبایل موجب شده است که بیشتر کسب و کارها به سمت طراحی اپلیکیشن برای برند خود بروند و یا توسعه اپلیکیشن را در امر عمل خود قرار دهند.در این نوشته‌ی علمی می خواهیم یک نکته طلایی به مدیران کسب و عمل بگوییم تا هنگامی از آنها پرسیده می شود، توسعه اپلیکیشن Hybrid یا Native ؟ کدام یک بهتر است؟ بتوانند پاسخ صحت ارائه دهند. با ما یار باشید.

در این بخش از مقاله می‌خواهیم نخست به تمجید اپلیکیشن Hybrid و اپلیکیشن Native بپردازیم. مختصات، مزایا و معایب هرمورد را بررسی کرده و آنگاه به بیان تفاوت های آن ها بپردازیم.

اپلیکیشن های Native یا مستقر اپلیکیشن‌هایی منحصر به فرد می‌باشند که برای هر پلتفرم به طور غیروابسته توسعه و گسترش مییابند.برای مثال اپلیکیشن های بومی به طوری می‌باشند که از گویش Objective-C برای iOS و زبان Java برای Android استفاده می نمایند. برای درک بهتر شما یک نمونه اپلیکیشن بومی معرفی می کنیم. برنامه معروف iTunes Store یکی سابق ترین برنامه‌های مستقر و اصلی در سیستم عامل iOS اپل می باشد.

ویژگی‌های اپلیکیشن های Native
در طراحی اپلیکیشن مستقر از کتابخانه منزلت‌ها (کلاس‌ها) و متدهای خاص گویش برنامه نویسی آن پلتفرم استفاده می گردد که به همین علت برنامه مورد نظر با سرعت بالاتری پردازش می شود.
از سویی دیگر می‌قدرت از رابط کاربری قوی‌تر و غنی‌تری استفاده نمود زیرا کدهای ما در این گونه از برنامه‌ها برمبنای Core Graphics همان دستگاه رندر می شود و خود این دلیل باعث می شود که ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف باتری دستگاه هم کاهش یابد. این تفاوت گرافیکی در بازی‌ها بسیار محسوس خواهد بود.


در طراحی اپلیکیشن Native این امکان برای کاربر موجود است که از تمام قابلیت‌های یک دستگاه به کار گیری کند (..., Api, Sensor) که خود همین قابلیت و امکان موجب استعمال با صرفه از امکانات سخت افزاری دستگاه می‌شود.


تارنما معروف Mobithinking در یکی از مطالب خود درباره با اپلیکیشن های Native چنین می نویسد: برنامه‌های بومی در ورقه اصلی تلفن همراه هوشمند شما زندگی می نمایند و این برابر است با انفجار تعامل بیش تر کاربر با برندها در حین عصر به کار گیری از تلفن همراه.
مجموع مورد ها فوق منجر می‌گردد که اپلیکیشن های Native تجربه کاربری بسیار خیر و خوبی برای کاربران به یار و همدم داشته باشند.

معایب اپلیکیشن های Native
به دلیل متفاوت بودن هر پلتفرم و همچنین نیاز به دانش تخصصی برای هر کدام از آنها در جهت گسترش و طراحی اپلیکیشن ، دارای هزینه نسبتا بالایی می‌باشند. به عنوان نمونه پلتفرم‌های iOS و آندروید قریب به ۹۰ درصد سهم بازار تلفن‌های همپا هوشمند را از آن خود کرده‌اند.
تکثیر نرم افزار فقط در فروشگاه‌های همان پلتفرم قابلیت و امکان پذیر خواهد بود.
اشتباهات و رنج‌های ثبت اپلیکیشن در دکان‌های جهانی برای توسعه دهندگان ایرانی از پاراگراف معایب دیگر می باشد.
برخی از کارشناسان در حوزه امنیت تلفن‌های یاور معتقدند که اکثری از اپلیکیشن‌هایی که داده‌ها و اطلاعات خود را بر روی حافظه دستگاه محافظت می کنند ناامن خواهند بود، زیرا در فیس مفقود شدن تلفن همراه تمام اطلاعات بهمراه آن خواهد بود و نسبتاً هیچ راهی برای برگشت یا از در بین بردن آنان وجود ندارد این درصورتی می باشد که برنامه‌های تعدادی پلتفرمی این گونه نیستند.

مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن...
ما را در سایت مقالات کامل و جامع طراحی اپلیکیشن دنبال می کنید

برچسب : طراحی اپلیکیشن , نویسنده : عباسی app02 بازدید : 163 تاريخ : يکشنبه 25 خرداد 1399 ساعت: 15:12